API koppelingen

SAM IS TE KOPPELEN AAN TELEMETRIEPAKKETTEN, KAARTLAGEN EN BEHEERPAKKETTEN

Naast SAM kun je ook nog andere pakketten gebruiken om, bijvoorbeeld, je gemaal op afstand te besturen of kaartlagen toevoegen om pijpleidingen op de kaart weer te geven. Er is genoeg op de markt en een groot aantal is al te koppelen aan SAM zodat je al je programma’s kunt gebruiken in SAM of via SAM kunt bereiken. Ook kun je SAM koppelen aan bovenliggende beheerpakketten. Hieronder vind je alle programma’s waarmee SAM direct een koppeling kan maken. Mocht je een koppeling willen maken of heb je vragen over deze koppelingen neem dan contact met ons op!

C.A.R.S. 8 - YP Your Partner

C.A.R.S is hét IoT (Internet of Things) platform waarmee centraal beheer van technische installaties gemakkelijk en toegankelijk is voor iedereen.
Als machine- en apparatenbouwer bezit je veel gespecialiseerde kennis. C.A.R.S is een all-in oplossing waar jouw proceskennis en de data uit de machine bij elkaar komen. Je hebt alle tools binnen handbereik om installaties slimmer te beheren.

De koppeling met SAM…

Bezoek de website van C.A.R.S. 8 hier voor meer informatie

Aquaweb - Mous waterbeheer

Mous Aquaweb is een open telemetriesysteem dat zich kenmerkt door zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. De alarmering kan op maat worden geconfigureerd, afgestemd op het beleid van uw organisatie, en biedt opties voor meldingen aan specifieke ontvangers, piketroosters en gefilterde urgentie. Het visuele gebruiksgemak wordt versterkt door symbolen, diverse kaartlagen en kleurgebruik voor intuïtieve weergave op smartphones en tablets. Daarnaast stelt de Scenario’s module gebruikers in staat om acties te definiëren, op te slaan en automatisch uit te voeren op basis van specifieke gebeurtenissen of geplande agenda-items, met gedetailleerde rapportage voor volledige controle.

De koppeling met SAM…

Bezoek de website van Aquaweb hier voor meer informatie.

Geovisia - Dataquint

Met GeoVisia haal je een compleet, praktijkgericht en gebruiksvriendelijk pakket in huis dat je in staat stelt de buitenruimte integraal in kaart te brengen én te houden, zowel in het veld als op kantoor.
GeoVisia is een flexibel pakket dat geheel kan worden toegespitst op de specifieke beheerwensen voor de gemeente.

De koppeling met SAM…

Bezoek de website van Geovisia hier voor meer informatie.

H2gO - I-real

H2gO is een open telemetrie- en procesautomatiseringssysteem ontwikkeld voor real-time monitoring, besturing en alarmering van complete infrastructuren. H2gO is een web-hoofdpost. Het systeem is overal toegankelijk via het internet en volledig afgestemd op de meest actuele standaarden in de watersector. 

Met de koppeling tussen H2gO en SAM worden storingsmeldingen vanuit H2gO direct omgezet naar werkbonnen binnen SAM. De koppeling zorgt ervoor dat het werkbonnenproces volledig wordt geautomatiseerd. In H2gO worden de storingsdetails opgehaald en verwerkt naar bruikbare date voor de onderhoudspartij om de storingen op te lossen.

Bezoek de website van H2gO hier voor meer informatie.

I-view - Remondis

Het realtime beheersysteem i-View verzamelt, verwerkt en toont continu automatisch alle gegevens, die voor u van belang zijn. Op die manier helpt het systeem om uw beheerproces zo efficiënt en voordelig mogelijk te laten verlopen.

De koppeling met SAM…

Bezoek de website van I-view hier voor meer informatie.

Obsurv - Sweco

Obsurv vereenvoudigt het buitenwerk voor medewerkers door beperkte, doelgerichte (online) tekenfuncties zonder complexe import-exportstappen. Het biedt slimme planning en begroting met de mogelijkheid om kwaliteitsniveaus vast te leggen via CROW-schaalbalken. Op tactisch en strategisch niveau faciliteert Obsurv integraal beheer, waaronder eenvoudige meerjarenonderhoudsplanning. Voor het dagelijks onderhoud legt Obsurv het proces vast, inclusief melden, goedkeuren, uitvoeren en afmelden, allemaal toegankelijk online voor actuele informatie.

De koppeling met SAM…

Bezoek de website van Obsurv hier voor meer informatie.

PDOK - DUOPP

Bij PDOK vind je open datasets van de overheid met actuele geo-informatie. Deze datasets zijn benaderbaar in diverse Gis applicaties, zoals QGIS of ArcGis. Deze applicaties kunnen eenvoudig met WFS en WMS omgaan.
De set Stedelijk Water (Riolering) kan ook zichtbaar worden gemaakt op PDOK. Deze is te bekijken in de PDOK viewer door deze dataset te openen. Wanneer u inzoomt bij een gemeente kunt u deze set bekijken.

Wanneer de PDOK lagen eenmaal in SAM zitten kun je in SAM de PDOK lagen activeren en weergeven op de kaarten in SAM. Hierdoor zie je bijvoorbeeld hoe pijpleidingen lopen rondom een object.

Bezoek de website van DUOPP hier voor meer informatie.

TCN - Interact

TeleControlNet is een SaaS die industriële IoT biedt, met functies zoals WEBscada, WEB GIS en BIG data analyses voor op afstand gelegen installaties. De installaties (onafhankelijk van welk merk) zijn verbonden via slimme modems, TeleControllers (Edge controllers) genoemd. Slimme remote sensoren communiceren veelal rechtstreeks via een eigen ingebouwd modem.

De koppeling met SAM…

Bezoek de website van TCN hier voor meer informatie.

Aquaview++ - Xylem

Het SCADA-systeem Aquaview++ van Xylem is dé oplossing voor sturing en integraal beheer van watersystemen van gemeenten en waterschappen. Het programma heeft een moderne gebruiksvriendelijke user interface en is ontwikkeld om vanaf iedere gewenste locatie de gegevens van meerdere pompstations te kunnen verzamelen, te bekijken en te bewerken.

De koppeling met SAM…

Bezoek de website van Aquaview++ hier voor meer informatie.

Interesse?

Neem contact met ons op als je een koppeling wilt maken of meer informatie wilt. Mis je een programma? Neem contact met ons op en dan gaan we samen kijken of een koppeling gemaakt kan worden.